Nieuwe sim only winkel

Geen Reacties 15 april 2013 - Geplaatst door Beheerder in Uncategorized

Keten Dixons komt met een nieuw concept: de winkel speciaal ingericht voor het sim only abonnement. De abonnementen met gratis toestellen zijn steeds minder geliefd en toch is het gros van de telecomwinkels nog gericht op het verkopen van deze abonnementen.

Dixons speelt met de 150 nieuwe winkels handig in de op de huidige trend op de telecommarkt: het steeds populairder worden van het sim only en prepaid abonnement.

Populair sim only abonnement
De toenemende populariteit van het sim only abonnement met mobiel internet is eenvoudig te verklaren. Steeds meer Nederlanders willen geld besparen en doen dat bijvoorbeeld op de kosten van hun mobiele telefoon. Een sim only abonnement is hier een goed middel voor. De consument heeft enkel lage vaste lasten.

Telecommarkt op de kop
Volgens Dixons zal de telecommarkt op de kop worden gezet door de nieuwe winkels. Dit valt nog te bezien. Ook nu al worden telefoons in winkels tentoongespreid waarbij een sim only abonnement te verkrijgen is. Wanneer dit niet zo is kan de klant eenvoudig naar dergelijke toestellen vragen.

Simpel komt met nieuwe abonnementen

Geen Reacties 08 april 2013 - Geplaatst door Beheerder in Uncategorized

Steeds meer providers hebben in de loop der tijd de bestaande sim only abonnementen aangepast of veranderd. Vodafone kwam onlangs zelfs met geheel nieuwe abonnementen: de zogeheten RED abonnementen. Ook de kleine provider Simpel heeft nu de sim only abonnementen gewijzigd.

Simpel heeft ook haar sim only abonnementen met toegang tot het mobiele internet gewijzigd. Dit allemaal per 5 april. Er worden minder bundels en mogelijke combinaties aangeboden.

Simpel
Provider Simpel is gevestigd in Den Haag en heeft snel naam gemaakt op de Nederlandse telecommarkt. De aanbieder van sim only abonnementen is voordelig en een kleinere speler op de markt. Vaak wordt er bovendien gesproken over de goede communicatie en klantenservice.

Belplafond
Verder is Simpel bekend van het belplafond dat er bij de abonnementen kan worden afgesloten. Bijvoorbeeld aantrekkelijk voor kinderen met een mobiele telefoon. Belkosten buiten de bundel kunnen met het plafond moeilijk uit de klauwen lopen.

Nieuwe abonnementen
De nieuwe abonnementen zijn kleiner en de stappen tussen de abonnementen zijn groter geworden. Voor de consumenten is het belangrijk goed te kijken naar de structuur van de nieuwe abonnementen. Simpel is gelukkig een flexibele provider waarbij een ander abonnement zo gekozen is.

Vodafone richt zich op reislustige klant

Geen Reacties 02 april 2013 - Geplaatst door Beheerder in Uncategorized

Provider Vodafone lijkt besloten te hebben zich voornamelijk op de reislustige consument te richten. Waar ze korte tijd geleden de nieuwe Red-abonnementen invoerde, worden deze nu al uitgebreid. De nieuwe abonnementen bieden onbeperkt bellen en sms’en in het buitenland aan.

Voorheen was deze abonnementsvorm slechts beschikbaar voor de zakelijke klant. Vanaf half april kan de particulier nu dus ook van het abonnement genieten.

Tarieven
De prijs voor het abonnement ligt relatief hoog. Voor een sim only abonnement betaald u maandelijks 72 euro. Een abonnement met gratis toestel is om en nabij een tientje duurder. Bijzonder is wel dat klanten ook in het buitenland voor een normaal tarief kunnen bellen en sms’en, wanneer ze buiten de bundel gaan.

Online
Bij het nieuwe abonnement krijgt de klant ook 1000 MB internet toegekend. Hierdoor heeft hij of zij ruimschoots toegang tot het mobiele internet. Ook in het buitenland. Vanaf 15 april kunt u het abonnement aanschaffen.

 

 

Sim only abonnement voor de student

Geen Reacties 25 maart 2013 - Geplaatst door Beheerder in Uncategorized

Iedere leeftijdscategorie wordt geconfronteerd met de gevolgen van de economische crisis, welke als een zwarte wolk boven Nederland hangt. Kinderen gaan minder vaak een dagje weg, ouderen krijgen minder hulp in het huishouden en pubers moeten het doen met een goedkoper telefoon abonnement.

Dit laatste leidt onder meer tot de toenemende populariteit van sim only abonnementen met mobiel internet. Een leven zonder Whatsapp of Facebook, is voor de tiener tenslotte ondenkbaar.

Voordelig mobiel internet
Toegang tot het mobiele internet krijgen en dan het liefst zo goedkoop mogelijk. Dat is wat scholieren en studenten willen. Als het even kan met een mooie smartphone erbij. Voor deze doelgroep zijn een paar specifieke aanbieders zoals de dochteronderneming van KPN; Hi.

Hi
Hi is (zoals eerder gezegd) een dochteronderneming van provider KPN en richt zich specifiek op jongeren. Ze bieden aantrekkelijke sim only abonnementen aan met grote databundels. De kosten voor dergelijke abonnementen zijn vaak laag en een goedkope smartphone kan los worden aangeschaft.

Acties en kortingen
Naast Hi zijn er meerdere sim only aanbieders voor studenten. Regelmatig zijn er acties en kortingen te vinden. Zo zijn er bij bepaalde providers kortingen te verkrijgen op vertoon van een studentenpas of een ov-jaarkaart.

Meer weten over de abonnementen van provider Hi?

MTV Mobile biedt sim only aan

Geen Reacties 11 maart 2013 - Geplaatst door Beheerder in Uncategorized

MTV Mobile biedt al enige tijd sim only abonnementen aan in Nederland en is voornamelijk bekend bij jongeren. Nu introduceert de provider nieuwe sim only bundels. Voornamelijk het mobiele internet en onbeperkt versturen van sms-berichten krijgt de welverdiende aandacht.

MTV Mobile heeft vier verschillende sim only bundels met mobiel internet. Keuze genoeg dus!

MTV Mobile
MTV Mobile richt zich voornamelijk op de jongere doelgroep. Voornamelijk scholieren en studenten sluiten sim only abonnementen bij de provider af. Niet geheel verwonderlijk. De consument kan namelijk altijd en overal MTV shows bekijken en muziek luisteren. Ook krijgen abonnees toegang tot unieke evenementen, festivals en club nights. De eerste winkel is pas geopend aan de Kalverstraat in Amsterdam.

Geen lease
Onder jongeren is het lease abonnement ook populair. Deze net geïntroduceerde abonnementsvorm biedt vaak voordelige tarieven aan. Het telefoontoestel wordt niet van de consument. Deze gebruikt de telefoon alleen tegen een bepaalde prijs. Hierdoor zijn de prijzen lager dan wanneer de consument een telefoon ontvangt. MTV Mobile biedt deze lease constructies echter nog niet aan.

 

Bestaande klanten KPN prioriteit

Geen Reacties 04 maart 2013 - Geplaatst door Beheerder in KPN

KPN vindt het belangrijk haar bestaande klanten te behouden en richt haar beleid het komende jaar hierop. Het jaarrapport over 2012 van KPN wees uit dat de omzet uit mobiele diensten afgenomen was.

In het laatste kwartaal van 2012 is het aantal klanten echter toegenomen. Dit komt doordat steeds meer consumenten een sim only bundel aanschaffen.

KPN haar sim only bundels
KPN biedt meerdere sim only bundels met mobiel internet aan. Op Simonlymetinternet.nl worden vier bundels vergeleken. Daarnaast is er het mobiele internet via een dongel. KPN is al jaren een gevestigde naam in de Nederlandse telecommarkt en de eerste die het nieuwe 4G-netwerk heeft uitgerold.

Sim only populair
De beheerder van de vergelijkingswebsite benadrukt de toenemende populariteit van sim only abonnementen met internet: ‘Steeds meer Nederlanders kiezen voor een sim only of prepaid abonnementen. Deze abonnementen drukken de kosten’. Het is dus niet verwonderlijk dat KPN meer klanten heeft gekregen.


Laatste nieuws

 • Nieuwe sim only winkel

  (Geen reacties)

  Keten Dixons komt met een nieuw concept: de winkel speciaal ingericht voor het sim only abonnement. De abonnementen met gratis toestellen zi...

 • Simpel komt met nieuwe abonnementen

  (Geen reacties)

  Steeds meer providers hebben in de loop der tijd de bestaande sim only abonnementen aangepast of veranderd. Vodafone kwam onlangs zelfs met ...

 • Vodafone richt zich op reislustige klant

  (Geen reacties)

  Provider Vodafone lijkt besloten te hebben zich voornamelijk op de reislustige consument te richten. Waar ze korte tijd geleden de nieuwe Re...

Ga naar het blog »