Nieuwe sim only winkel

Keten Dixons komt met een nieuw concept: de winkel speciaal ingericht voor het sim only abonnement. De abonnementen met gratis toestellen zijn steeds minder geliefd en toch is het gros van de telecomwinkels nog gericht op het verkopen van deze abonnementen.

Dixons speelt met de 150 nieuwe winkels handig in de op de huidige trend op de telecommarkt: het steeds populairder worden van het sim only en prepaid abonnement.

Populair sim only abonnement
De toenemende populariteit van het sim only abonnement met mobiel internet is eenvoudig te verklaren. Steeds meer Nederlanders willen geld besparen en doen dat bijvoorbeeld op de kosten van hun mobiele telefoon. Een sim only abonnement is hier een goed middel voor. De consument heeft enkel lage vaste lasten.

Telecommarkt op de kop
Volgens Dixons zal de telecommarkt op de kop worden gezet door de nieuwe winkels. Dit valt nog te bezien. Ook nu al worden telefoons in winkels tentoongespreid waarbij een sim only abonnement te verkrijgen is. Wanneer dit niet zo is kan de klant eenvoudig naar dergelijke toestellen vragen.

Nieuwe sim only winkel2.0422932330827Beheerder2013-04-15 11:12:48Keten Dixons komt met een nieuw concept: de winkel speciaal ingericht voor het sim only abonnement. De abonnementen met gratis toestellen zijn steeds …

Laat een reactie achter

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Klik op de sterren om te beoordelen.
Service
Prijs
Bereik
Eindoordeel

Laatste nieuws

 • Nieuwe sim only winkel

  (Geen reacties)

  Keten Dixons komt met een nieuw concept: de winkel speciaal ingericht voor het sim only abonnement. De abonnementen met gratis toestellen zi...

 • Simpel komt met nieuwe abonnementen

  (Geen reacties)

  Steeds meer providers hebben in de loop der tijd de bestaande sim only abonnementen aangepast of veranderd. Vodafone kwam onlangs zelfs met ...

 • Vodafone richt zich op reislustige klant

  (Geen reacties)

  Provider Vodafone lijkt besloten te hebben zich voornamelijk op de reislustige consument te richten. Waar ze korte tijd geleden de nieuwe Re...

Ga naar het blog »