Simpel komt met nieuwe abonnementen

Steeds meer providers hebben in de loop der tijd de bestaande sim only abonnementen aangepast of veranderd. Vodafone kwam onlangs zelfs met geheel nieuwe abonnementen: de zogeheten RED abonnementen. Ook de kleine provider Simpel heeft nu de sim only abonnementen gewijzigd.

Simpel heeft ook haar sim only abonnementen met toegang tot het mobiele internet gewijzigd. Dit allemaal per 5 april. Er worden minder bundels en mogelijke combinaties aangeboden.

Simpel
Provider Simpel is gevestigd in Den Haag en heeft snel naam gemaakt op de Nederlandse telecommarkt. De aanbieder van sim only abonnementen is voordelig en een kleinere speler op de markt. Vaak wordt er bovendien gesproken over de goede communicatie en klantenservice.

Belplafond
Verder is Simpel bekend van het belplafond dat er bij de abonnementen kan worden afgesloten. Bijvoorbeeld aantrekkelijk voor kinderen met een mobiele telefoon. Belkosten buiten de bundel kunnen met het plafond moeilijk uit de klauwen lopen.

Nieuwe abonnementen
De nieuwe abonnementen zijn kleiner en de stappen tussen de abonnementen zijn groter geworden. Voor de consumenten is het belangrijk goed te kijken naar de structuur van de nieuwe abonnementen. Simpel is gelukkig een flexibele provider waarbij een ander abonnement zo gekozen is.

Simpel komt met nieuwe abonnementen 2.0372807017544Beheerder2013-04-08 15:20:56Steeds meer providers hebben in de loop der tijd de bestaande sim only abonnementen aangepast of veranderd. Vodafone kwam onlangs zelfs met geheel nie…

Laat een reactie achter

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Klik op de sterren om te beoordelen.
Service
Prijs
Bereik
Eindoordeel

Laatste nieuws

 • Nieuwe sim only winkel

  (Geen reacties)

  Keten Dixons komt met een nieuw concept: de winkel speciaal ingericht voor het sim only abonnement. De abonnementen met gratis toestellen zi...

 • Simpel komt met nieuwe abonnementen

  (Geen reacties)

  Steeds meer providers hebben in de loop der tijd de bestaande sim only abonnementen aangepast of veranderd. Vodafone kwam onlangs zelfs met ...

 • Vodafone richt zich op reislustige klant

  (Geen reacties)

  Provider Vodafone lijkt besloten te hebben zich voornamelijk op de reislustige consument te richten. Waar ze korte tijd geleden de nieuwe Re...

Ga naar het blog »