Sim only abonnement voor de student

Iedere leeftijdscategorie wordt geconfronteerd met de gevolgen van de economische crisis, welke als een zwarte wolk boven Nederland hangt. Kinderen gaan minder vaak een dagje weg, ouderen krijgen minder hulp in het huishouden en pubers moeten het doen met een goedkoper telefoon abonnement.

Dit laatste leidt onder meer tot de toenemende populariteit van sim only abonnementen met mobiel internet. Een leven zonder Whatsapp of Facebook, is voor de tiener tenslotte ondenkbaar.

Voordelig mobiel internet
Toegang tot het mobiele internet krijgen en dan het liefst zo goedkoop mogelijk. Dat is wat scholieren en studenten willen. Als het even kan met een mooie smartphone erbij. Voor deze doelgroep zijn een paar specifieke aanbieders zoals de dochteronderneming van KPN; Hi.

Hi
Hi is (zoals eerder gezegd) een dochteronderneming van provider KPN en richt zich specifiek op jongeren. Ze bieden aantrekkelijke sim only abonnementen aan met grote databundels. De kosten voor dergelijke abonnementen zijn vaak laag en een goedkope smartphone kan los worden aangeschaft.

Acties en kortingen
Naast Hi zijn er meerdere sim only aanbieders voor studenten. Regelmatig zijn er acties en kortingen te vinden. Zo zijn er bij bepaalde providers kortingen te verkrijgen op vertoon van een studentenpas of een ov-jaarkaart.

Meer weten over de abonnementen van provider Hi?

Sim only abonnement voor de student1.8541666666667Beheerder2013-03-25 11:20:50Iedere leeftijdscategorie wordt geconfronteerd met de gevolgen van de economische crisis, welke als een zwarte wolk boven Nederland hangt. Kinderen ga…

Laat een reactie achter

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Klik op de sterren om te beoordelen.
Service
Prijs
Bereik
Eindoordeel

Laatste nieuws

 • Nieuwe sim only winkel

  (Geen reacties)

  Keten Dixons komt met een nieuw concept: de winkel speciaal ingericht voor het sim only abonnement. De abonnementen met gratis toestellen zi...

 • Simpel komt met nieuwe abonnementen

  (Geen reacties)

  Steeds meer providers hebben in de loop der tijd de bestaande sim only abonnementen aangepast of veranderd. Vodafone kwam onlangs zelfs met ...

 • Vodafone richt zich op reislustige klant

  (Geen reacties)

  Provider Vodafone lijkt besloten te hebben zich voornamelijk op de reislustige consument te richten. Waar ze korte tijd geleden de nieuwe Re...

Ga naar het blog »