MTV Mobile biedt sim only aan

MTV Mobile biedt al enige tijd sim only abonnementen aan in Nederland en is voornamelijk bekend bij jongeren. Nu introduceert de provider nieuwe sim only bundels. Voornamelijk het mobiele internet en onbeperkt versturen van sms-berichten krijgt de welverdiende aandacht.

MTV Mobile heeft vier verschillende sim only bundels met mobiel internet. Keuze genoeg dus!

MTV Mobile
MTV Mobile richt zich voornamelijk op de jongere doelgroep. Voornamelijk scholieren en studenten sluiten sim only abonnementen bij de provider af. Niet geheel verwonderlijk. De consument kan namelijk altijd en overal MTV shows bekijken en muziek luisteren. Ook krijgen abonnees toegang tot unieke evenementen, festivals en club nights. De eerste winkel is pas geopend aan de Kalverstraat in Amsterdam.

Geen lease
Onder jongeren is het lease abonnement ook populair. Deze net geïntroduceerde abonnementsvorm biedt vaak voordelige tarieven aan. Het telefoontoestel wordt niet van de consument. Deze gebruikt de telefoon alleen tegen een bepaalde prijs. Hierdoor zijn de prijzen lager dan wanneer de consument een telefoon ontvangt. MTV Mobile biedt deze lease constructies echter nog niet aan.

 

MTV Mobile biedt sim only aan1.9140625Beheerder2013-03-11 12:38:51MTV Mobile biedt al enige tijd sim only abonnementen aan in Nederland en is voornamelijk bekend bij jongeren. Nu introduceert de provider nieuwe sim o…

Laat een reactie achter

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Klik op de sterren om te beoordelen.
Service
Prijs
Bereik
Eindoordeel

Laatste nieuws

 • Nieuwe sim only winkel

  (Geen reacties)

  Keten Dixons komt met een nieuw concept: de winkel speciaal ingericht voor het sim only abonnement. De abonnementen met gratis toestellen zi...

 • Simpel komt met nieuwe abonnementen

  (Geen reacties)

  Steeds meer providers hebben in de loop der tijd de bestaande sim only abonnementen aangepast of veranderd. Vodafone kwam onlangs zelfs met ...

 • Vodafone richt zich op reislustige klant

  (Geen reacties)

  Provider Vodafone lijkt besloten te hebben zich voornamelijk op de reislustige consument te richten. Waar ze korte tijd geleden de nieuwe Re...

Ga naar het blog »