Sim only wint terrein

Het sim only abonnement blijft terrein winnen. Het aantal smartphonegebruikers met een sim only abonnement is aanzienlijk gegroeid, waardoor een kwart van de Nederlanders inmiddels in het bezit is van een sim only abonnement. De vraag is wat sim only abonnementen zo populair maakt.

Met de vraag, stijgt ook het aanbod van sim only abonnementen. De consument heeft steeds meer mogelijkheden. Zo kan hij of zij profiteren van korting, lage tarieven en flexibiliteit.

Korting
Belangrijk is om voor het afsluiten van een sim only abonnement goed te kijken naar de lopende acties. Veel aanbieders hebben regelmatig leuke kortingen en aanbiedingen. Dit om de concurrentie te snel af te kunnen zijn.

Lage tarieven
Doordat er bij een sim only abonnement geen gratis toestellen worden verstrekt, kunnen providers lage tarieven hanteren. Zelfs wanneer de consument een losse smartphone aanschaft, is deze veelal goedkoper uit dan bij een abonnement met gratis toestel.

Flexibiliteit
Het aantal sim only abonnementen met mobiel internet is toegenomen en er is flinke concurrentie bij providers onderling. Steeds meer aanbieders hebben daarom flexibele abonnementen ingevoerd. Deze abonnementen zijn maandelijks opzeg- of aanpasbaar. Zo heeft de consument nooit te weinig belminuten. Ook wordt er nooit betaald voor data, die niet wordt verbruikt.

Sim only wint terrein0Beheerder2013-02-25 12:26:47Het sim only abonnement blijft terrein winnen. Het aantal smartphonegebruikers met een sim only abonnement is aanzienlijk gegroeid, waardoor een kwart…

Laat een reactie achter

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Klik op de sterren om te beoordelen.
Service
Prijs
Bereik
Eindoordeel

Laatste nieuws

 • Nieuwe sim only winkel

  (Geen reacties)

  Keten Dixons komt met een nieuw concept: de winkel speciaal ingericht voor het sim only abonnement. De abonnementen met gratis toestellen zi...

 • Simpel komt met nieuwe abonnementen

  (Geen reacties)

  Steeds meer providers hebben in de loop der tijd de bestaande sim only abonnementen aangepast of veranderd. Vodafone kwam onlangs zelfs met ...

 • Vodafone richt zich op reislustige klant

  (Geen reacties)

  Provider Vodafone lijkt besloten te hebben zich voornamelijk op de reislustige consument te richten. Waar ze korte tijd geleden de nieuwe Re...

Ga naar het blog »