Nieuwe Samsung smartphone speciaal voor sim only

Het sim only abonnement met internet wordt steeds populairder. Waar steeds minder mensen een abonnement met gratis toestel afsluiten, wordt het sim only abonnement met internet juist meer afgenomen. Speciaal voor de sim only gebruikers komt Samsung daarom met een nieuwe smartphone op de markt, namelijk de Samsung Galaxy Fame.

De Samsung Galaxy Fame heeft een adviesprijs van iets meer dan tweehonderd euro. Hierdoor is de telefoon zeer aantrekkelijk voor sim only gebruikers. Deze hebben geen geld voor de nieuwste Iphone of HTC. De prijzen van deze losse toestellen lopen soms op tot meer dan zeshonderd euro.

Samsung Galaxy Fame
De Samsung Galaxy Fame lijkt op de Samsung Galaxy S III en heeft aantrekkelijke specificaties. Zo heeft de nieuwe smartphone de nieuwste android software: 4.1 Jelly Bean. Dit is een snelle versie, waardoor de batterij van de telefoon langer mee kan. Ook is de Samsung Galaxy Fame uitgerust met een 5.0 megapixel camera. Hiermee schiet de consument scherpe plaatjes.

Volwaardig
Zoals te lezen is, doet het nieuwe toestel niet onder aan andere smartphones. Het is een voordelige maar doch volwaardige telefoon. Er zijn diverse sim only abonnementen met internet, waarbij de nieuwste Samsung goed zou passen. Juist bij deze telefoon is een mobiel internet abonnement aantrekkelijk. Tenslotte stelt deze smartphone de gebruiker in staat optimaal te genieten van het grote beeldscherm en het gemakkelijke typen.

Verkrijgbaar
De Samsung Galaxy Fame zal eind februari of begin maart op de markt verschijnen.

Nieuwe Samsung smartphone speciaal voor sim only 0Beheerder2013-02-18 11:17:56Het sim only abonnement met internet wordt steeds populairder. Waar steeds minder mensen een abonnement met gratis toestel afsluiten, wordt het sim on…

Comments are closed.

Laatste nieuws

 • Nieuwe sim only winkel

  (Geen reacties)

  Keten Dixons komt met een nieuw concept: de winkel speciaal ingericht voor het sim only abonnement. De abonnementen met gratis toestellen zi...

 • Simpel komt met nieuwe abonnementen

  (Geen reacties)

  Steeds meer providers hebben in de loop der tijd de bestaande sim only abonnementen aangepast of veranderd. Vodafone kwam onlangs zelfs met ...

 • Vodafone richt zich op reislustige klant

  (Geen reacties)

  Provider Vodafone lijkt besloten te hebben zich voornamelijk op de reislustige consument te richten. Waar ze korte tijd geleden de nieuwe Re...

Ga naar het blog »